Naruto FanC
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Naruto FanC

Bun venit pe forumul meu

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

...:::HeYa:::...

In jos 
AutorMesaj
{KiKiZzZoR}
Genin
Genin
{KiKiZzZoR}

Numarul mesajelor : 44
Varsta : 29
Localizare : Bacau
Chakra :
...:::HeYa:::... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100...:::HeYa:::... Right_bar_bleue

Data de inscriere : 10/12/2008

...:::HeYa:::... Empty
MesajSubiect: ...:::HeYa:::...   ...:::HeYa:::... Icon_minitimeMier Dec 10, 2008 9:16 am

Salut eo sunt Stefy dar prefer kiki sau kikizzzor am 13 ani sunt din bacau si sunt fata desi multi zic ca sunt baiat (asta e )imi place naruto (normal )si sunt inebunita dupa slideshowri am o arhiva de 134 de slideshow-ri facute de mn imi place sa stau cu verisorul meu mihai am un pisoi pe nume bulina si o catelusa pe nume fetitza . pe prietena mea cea mai buna o cheama andra si suntem amandoua anti uniforme si profa de engleza vecini imi spun ca dau boxele prea tare dar culmea ca nu prea stau pe acasa (probabil uit boxele deschise ...marog) recunosc ca nu prea am rabdare urasc sa dansez si ador sa ma bat :d dar sunt de treba (zic eu )tin la prietenii adevarati dar ii urasc pe cei falshi ador sa folosesc emoticonuri si imi iubesc tastatura personajele mele preferate din naruto sunt : deidara, sasuke , sakura , naruto sai si anko . stau mult pe messenger (00 :00 aproximativ )si uarasc cand cade netu nu am jocuri in calculator pt ca nu imi plac ! sunt nascuta in 19 august si muzik mea preferata e punk ,r and b si freestyle si j-rock! ador forumurile si sunt sefa clasei si a comitetului de elevi din scoala . asa ca sallz allz
Sus In jos
http://naruto-kun.time2forum.com

...:::HeYa:::...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Heya members^^

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Naruto FanC :: Membri :: Membri noi-
Mergi direct la: